Malzemeler
- 2 yemek kaşığı bitkisel yağ
- 5 diş sarımsak , kıyılmış
- 4 taze soğan , doğranmış
- 2 havuç , kibrit çöpü şeklinde kesilmiş
- 1 su bardağı taze bezelye ( 100 g )
- 2 yemek kaşığı esmer şeker
- 3 yemek kaşığı soya sosu
- 250 g pişmiş erişte
- Bir tavada yağı orta ateşte ısıtın. Sarımsak ve 3 taze soğan ekleyin ve 2-3 dakika pişirin.
- Kahverengi şeker ve soya sosunda karıştırmadan önce havuç ve bezelye ekleyin.
- Erişteleri ekleyin ve birkaç dakika daha karıştırın.
- Tuz ve karabiber serpin, sonra kalan taze soğanı ve üstüne servis yapın.
- Afiyet olsun..


0 Yorumlar