Fıstık Ezmesi Hindistan Cevizli Kurabiye

Fıstık Ezmesi Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi

Malzemeler

  • ⅔ su bardağı doğal fıstık ezmesi ( 160 g )
  • 2 yemek kaşığı hindistan cevizi yağı
  • 1 çay kaşığı vanilya özü
  • 1 su bardağı şekersiz rendelenmiş hindistan cevizi pul ( 75 g )
Hazırlanışı

1. Fıstık ezmesini ve hindistancevizi yağını orta mikrodalgada pişirilebilen bir kaba yerleştirin. 30 saniye mikrodalga. Birleştirmek için karıştırın. Vanilyayı ekleyin ve karıştırın.
2. Şekersiz rendelenmiş hindistan cevizi pullarını ekleyin ve eşit şekilde kaplanana kadar karıştırın.
3. Karışımı pişirme kağıdı bir fırın tepsisine toplayın. Her kurabiye hamuru 4 cm genişliğinde olmalıdır.
4. Katılaşana kadar yaklaşık 15-20 dakika dondurun. Buzdolabında hava geçirmez bir kapta veya torbada saklayın.
5. Afiyet olsun..

Hindistan Cevizli Kurabiye

Yorum Gönder

0 Yorumlar