Tatlı ve Ekşi Tavuk Eriştesi

4 Kişilik
Malzemeler
  • 2 tavuk göğsü
  • 1 çay kaşığı tuz
  • ½ çay kaşığı biber
  • 2 diş sarımsak
  • 1 kırmızı biber
  • 2 yemek kaşığı soya sosu
  • 1 yemek kaşığı ketçap
  • 1 yemek kaşığı elma sirkesi
  • 250 g pişmiş erişte
  • Susam tohumu süslemek için
Hazırlanışı
  1. Tuz ve karabiber ile tavayı kızarana kadar pişirin. Çıkarın ve bir kenara koyun.
  2. Aynı tavada, soya sosu, ketçap ve sirke içinde karıştırmadan önce sarımsak ve kırmızı biberi birkaç dakika kızartın.
  3. Tavuğu ve erişteleri ekleyin ve birkaç dakika daha karıştırın.
  4. Susam ile süsleyin.
  5. Afiyet olsun..
Tatlı ve Ekşi Tavuk Eriştesi

Yorum Gönder

0 Yorumlar