Malzemeler
1 düzine büyük yumurta
1/4 mayonez
2 yemek kaşığı Dijon hardalı
2 su kaşığı acı sos
Kosher tuz
Taze çekilmiş karabiber
1/2 Ekşi krema
Garnitür için ince doğranmış frenk soğanı
Füme kırmızı biber, garnitür için
Pide cips, daldırma için
Kereviz çubukları, daldırma için
Havuç çubukları, daldırma için
Hazırlanışı
Orta boy bir tencerede yumurtaları suyla kaplayın. Kaynama noktasına getirin ve ocaktan alın. 11 dakika bekletin. Yumurtaları soğuk su altında bekletin. Yeterince soğuduğunda, yumurtaları soyun ve bir mutfak robotuna aktarın.
Mutfak robotuna mayonez, hardal ve acı sos ekleyin ve pürüzsüz olana kadar karıştırın. Tuz ve karabiber serpin. Ekşi krema ekleyin ve pürüzsüz olana kadar karıştırın. Bir servis tabağına aktarın kırmızı biber ve frenk soğanı ile süsleyin.
Pide cipsleri, kereviz çubukları ve havuç çubukları ile servis yapın.
Afiyet Olsun..


0 Yorumlar