Malzemeler
- 4 tavuk göğsü
- 2 yemek kaşığı kırmızı pesto
- 1 avuç taze fesleğen , kabaca doğranmış
- ½ su bardağı mozzarella peyniri ( 50 g )
- Fırını 180 ° C'ye önceden ısıtın.
- Tavuğu birkaç kez, yaklaşık 1 cm aralıklarla dilimleyin, ancak alttan tamamen kesilmeden % 85'ini kesin.
- Kırmızı pestoyu ve fesleğeni, fesleğen tamamen eriyene kadar orta ateşte pişirin.
- Mozzarella peyniri serpin ve eriyene kadar karıştırın.
- Soğumaya bırakın ve tavuk göğsünün her bir parçasını (kesik attığımız bölümleri) yaklaşık 1 çay kaşığı karışımla doldurun.
- Tavuk pişene kadar fırının merkezinde 18-22 dakika pişirin.
- Afiyet olsun..
0 Yorumlar