Fesleğen ve Pesto Soslu Tavuk

4 Kişilik
Malzemeler
  • 4 tavuk göğsü
  • 2 yemek kaşığı kırmızı pesto
  • 1 avuç taze fesleğen , kabaca doğranmış
  • ½ su bardağı mozzarella peyniri ( 50 g )
Hazırlanışı
  • Fırını 180 ° C'ye önceden ısıtın.
  • Tavuğu birkaç kez, yaklaşık 1 cm aralıklarla dilimleyin, ancak alttan tamamen kesilmeden % 85'ini kesin.
  • Kırmızı pestoyu ve fesleğeni, fesleğen tamamen eriyene kadar orta ateşte pişirin.
  • Mozzarella peyniri serpin ve eriyene kadar karıştırın.
  • Soğumaya bırakın ve tavuk göğsünün her bir parçasını (kesik attığımız bölümleri) yaklaşık 1 çay kaşığı karışımla doldurun.
  • Tavuk pişene kadar fırının merkezinde 18-22 dakika pişirin.
  • Afiyet olsun..


tavuk tarifi,yemek tarifi

Yorum Gönder

0 Yorumlar